fbpx
Terug naar eSports         |  

VAN (EXCLUSIEVE) 2BASICS RELATIE NAAR GAME-EXPERT

“Millennials zijn gamers”. In nieuwskoppen komen steeds vaker game termen en gametitels terug, marketeers moeten ‘iets’ met gaming, esports is de nieuwe heilige graal… Maar waar gaat het nou precies over? Met die vraag organiseerden wij dinsdag 17 juli de 2Basics Game Tutorial. Onze gasten kregen een uniek inzicht -onder leiding van 2Basics’ eigen echte game millennial- in zaken als hoe de populairste games er uitzien, wat de gamer doet vanaf het moment dat hij een spel start en waarom een gamer (‘in-game ‘) bepaalde items koopt waar hij niet beter van wordt.

Op het programma stonden 5 games: FIFA, Rocket League, Fortnite, League of Legends en Hearthstone. De genodigden reageerden met veel enthousiasme, met een zeer interactieve en informatieve sessie als resultaat.

De gasten waren met name positief over de andere ‘inside inzichten’ in de wereld van gaming en gingen met veel nieuwe kennis en inzichten huiswaarts. Zo weten zij nu wat een ‘pack-opening’ is en waar de dansjes van Antoine Griezmann vandaan komen als hij een doelpunt maakt. Maar het belangrijkste van de avond was dat de gasten zeer geïnspireerd raakten hoe esports en gaming kunnen worden ingezet om eigen marketingdoelstellingen te behalen.

Vanwege het succes en grote interesse zullen wij op korte termijn nogmaals een sessie organiseren waarbij we marketeers meenemen in de wereld van gamers. Wilt u hierbij aanwezig zijn, maak uw interesse dan kenbaar door een mail te sturen naar kevin@2basics.nl. U wordt dan op de hoogte gehouden van de nieuwe datum en tijdstip van de 2Basics Game Tutorial.

Bekijk meer news en blogs

Typ en druk op Enter om te zoeken