fbpx
Terug naar News         |  

05-10-2020  |  2Basics

MAAK KENNIS MET… ANITA LA FORS

We hebben er sinds kort een nieuwe collega bij! Anita komt ons team versterken als Account Director. Naast haar (bakken) ervaring aan zowel klant- als bureauzijde, is ze ook scenarist en actrice. Zo heeft ze geschreven voor diverse series/films/toneelvoorstellingen.
Ben je benieuwd geworden naar onze nieuwste collega? Lees snel verder!

Anita in het kort
Het feit dat ze heeft gewerkt als scenarist en actrice verklapt al een beetje dat ze graag opgaat in verschillende werelden.
“Ik heb veel gereisd en vind het heerlijk om nieuwe plaatsen en culturen te ontdekken. Misschien wel omdat mijn karakter gevormd is door de verschillende steden waar ik heb gewoond. Zo heb ik een Brabantse openheid, Rotterdamse zakelijkheid en Amsterdamse creativiteit. Maar verder zit ik niet heel complex in elkaar hoor. Ik breng vaak humor en luchtigheid daar waar er zwaarte is. Ik geloof heel erg dat zwaarte er mag zijn, maar het je niet zou mogen verslinden.”

Hoe kom jij bij 2Basics terecht?
“Lang leve LinkedIn. Frieda werd door haar zus – die ik ken uit het freelance circuit – gewezen op mijn post ‘E.T. phone home’. Daarin schreef ik op zoek te zijn naar een baan bij een bedrijf dat voelt als een tweede thuis.”

Wat ga jij precies doen bij 2Basics?
“Naast mijn werkzaamheden op projecten en klanten, hoop ik veel plezier, energie, luchtigheid en humor op de werkvloer te brengen. En ik zou het te gek vinden om wat meer van mijn scenario technieken toe te gaan passen in de strategische en conceptuele manier van werken.”

Wanneer jij straks niet op kantoor bent, waar kunnen wij je dan vinden? (Oftewel, wat doe je in je vrije tijd?)
“Dan kun je me vinden op het toneel of in de natuur. Het liefst gecombineerd. Locatietheater op festivals vind ik heel fijn. De prikkels die ik vaak overdag als te veel ervaar en waar ik me soms voor moet afsluiten, neem ik juist tijdens locatietheater of op een festival mee in de voorstelling. Geen voorstelling is hierdoor hetzelfde. Wat voor iemand die zich snel verveelt, heerlijk is.”

Wat zijn je hobby’s?
“Film en series kijken, toneel maken/spelen, parachutespringen of iets anders waarvan je een flinke adrenaline stoot krijgt. Maar ook relaxen tijdens het koken (en opeten met vrienden) met een glas wijn vind ik heerlijk.”

 

Wist je dat Anita:
> heel graag in het mooie Haarlem wil komen wonen?
> het liefst een Chai Latte en een knap gemaakte café Macchiato drinkt. En dan met havermelk. “Jaja, ik ben er zo een.”
> houdt van de platte humor van Geer en Goor. “En durf het bijna niet te zeggen, maar ik speel graag een potje Rummikub…daar gaat mijn avontuurlijke imago.”
> het irritant vindt als mensen zodra ze bovenaan een roltrap zijn, stil gaan staan om eens op hun gemak te kijken welke kant ze op moeten?
> het irritant vindt als mensen links fietsen op het fietspad?
> een hele lieve pup (Louie) heeft?

Typ en druk op Enter om te zoeken