fbpx
Terug naar News         |  

10-12-2020  |  2Basics

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK FONK 2020

Klanten bedankt!

🤸‍♂️ YES Hij is er! FONK’s jaaruitgave Red Alert Inclusief de resultaten van het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek 2020. In dit onderzoek worden bureaus getoetst op verschillende vlakken, zoals een zichtbare wil om te vernieuwen, ondernemerschap en een positieve aanwezigheid in de media. In totaal namen er 167 bureaus aan het onderzoek deel. Frieda Ulsamer de Waard, managing Director: “Dit jaar doen we voor het eerst mee met het klanttevredenheidsonderzoek van Fonk. Met onze sportmentaliteit willen we altijd beter worden dan gisteren. “

Eerder lieten wij al weten dat we een unieke positie hebben bemachtigd in de FONK100. Een lijst van de 100 beste bureaus van 2020.

 

“Met onze sportmentaliteit willen we altijd beter worden dan gisteren.”

Frieda Ulsamer de Waard

 

De cijfers zijn nu ook bekend.
Wij zijn ontzettend trots op ons gemiddelde eindcijfer: een dikke 8,08! Zo scoren we o.a. een 8,8 op creativiteit en een 8,7 op inzet en service.
Een fantastisch resultaat dat ons een 4e positie oplevert bij de Activatie bureaus en in de groep Middelgroot II. Dit cijfer is goed voor de 27e positie in totaal! Onder de foto vind je alle resultaten:

 

 

2Basics
Functioneren als sparringpartner 8,3
Omgaan met briefings      8,3
Snelheid van werken  8,3
Nauwkeurigheid  7,7
Inzet & service 8,7
Creativiteit    8,8
Effectiviteit      8,0
Administratief  7,2
Prijs-prestatie  7,5
Pro-activiteit    8,2
Functioneren als business accelerator    7,2
Relatiebeheer    8,3
Tevredenheid in zijn algemeenheid        8,5

Gemiddeld resultaat   8,08

 

Heb jij feedback?
Wij willen al onze klanten bedanken voor de positieve feedback die zij hebben gegeven. Wij zijn van plan ons volgend jaar nóg sterker in te zetten. “Mooi voornemen voor 2021! Aldus Frieda.” En vooral veel dank aan onze klanten.”

Heb jij tips of feedback voor ons? Laat het ons dan vooral weten.

 

Bekijk hieronder de Red Alert pagina’s over 2Basics:

Typ en druk op Enter om te zoeken