fbpx
Terug naar News         |  

11-12-2017  |  Rianne Schenk

FIT FOR LIFE CHALLENGE VAN START

Deze maand startten 10 deelnemers met een speciale Fit for Life Sit Smart Challenge, als onderdeel van het Fit for Life programma dat wij voor Coloplast ontwikkelden om mensen met een dwarslaesie te ondersteunen fit(ter) door het leven te laten gaan. Want Coloplast gelooft dat zij meer voor haar doelgroep kan en moet betekenen dan enkel het leveren van goede producten.

De Sit Smart Challenge wordt georganiseerd i.s.m. ervaringsdeskundige, voedingsexpert en ambassadeur Annemarie Postma (ook wel bekend als The Sitting Chef).

Gedurende de Challenge volgen 10 mensen die in een rolstoel zitten 21 dagen lang het “Sit Smart” dieet i.c.m. met een innovatief, evidence-based gewichtsmanagement- en gezondheidsprogramma. De deelnemers krijgen namens Fit for Life verschillende coachsessies met Annemarie Postma en begeleiding vanuit het door haar opgerichte medische centrum voor voedings- en leefstijlgeneeskunde, het AM Lifestyle Medicine Center.

Via de Fit for Life Facebookpagina wordt inspiratie omtrent voeding en de Challenge gedeeld door middel van verschillende vlogs van de deelnemers, tot nu toe al bekeken door meer dan 6000 mensen, de helft van de totale doelgroep.

Coloplast hoopt de doelgroep op deze wijze te informeren en inspireren over het effect van voeding op hun dagelijks leven. Met de challenge wordt een jaar lang aandacht voor voeding afgesloten, waarna het programma Fit for Life verder gaat met een focus op ‘alledaags bewegen’.

Lees ook het persbericht dat erover verscheen op www.supportbeurs.nl.

Bekijk meer news en blogs

Typ en druk op Enter om te zoeken