fbpx
Terug naar News         |  

15-02-2018  |  Angela Hof

CZ TILBURG TEN MILES 2018: ALLES VOOR EEN BETER EVENEMENT

Voor het derde jaar op rij is zorgverzekeraar CZ titelsponsor van de CZ Tilburg Ten Miles en de CZ Family Run. Deze vinden dit jaar beiden plaats op zondag 2 september en ook wij mogen weer aanwezig zijn tijdens deze prachtige dag.

Vanwege het succes van vorig jaar, zal CZ ook dit jaar tijdens het evenement in het stationsgebied en rondom de start en finish aanwezig zijn om jong en oud te verwelkomen. Om op die locaties hardloper(tje)s en toeschouwers de weg te wijzen, hun vragen te beantwoorden én hen te verrassen. Een simpele en sympathieke manier om te zorgen voor de gasten van de CZ Tilburg Ten Miles.

Bij 2Basics dagen we onszelf uit elke dag beter te zijn dan de vorige. We vullen de succesvolle elementen van vorig jaar daardoor aan met nieuwe onderdelen op diverse online en offline touchpoints. Uiteraard sluiten deze naadloos aan bij CZ, wat CZ wil uitdragen en de aanwezige doelgroepen op de dag.

Voorafgaand aan de CZ Tilburg Ten Miles 2018 ontvangen alle Tilburgse basisscholen en de bso’s van Kinderstad Tilburg ook dit jaar een vernieuwd lespakket over hardlopen. Op deze manier bereiken we zo’n 20.000 kinderen. Door dit lespakket moedigen we kinderen aan zich aan te melden voor de CZ Family Run (1 mile), alleen of met hun ouders. Met het pakket toont CZ daarnaast haar verbintenis met de stad Tilburg, waar zij al sinds 1930 gevestigd is.

Benieuwd naar de plannen van dit jaar? Houd onze website dan in de gaten of kom langs tijdens de CZ Tilburg Ten Miles op 2 september 2018. Voor meer informatie kan je natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Bekijk meer news en blogs

Typ en druk op Enter om te zoeken