fbpx
Terug naar News         |  

18-07-2017  |  Rianne Schenk

COLOPLAST KIEST NOG EEN JAAR VOOR 2BASICS

Voor Coloplast verzorgden we de strategie en activatie om de relatie met haar doelgroep te versterken. Zowel B2B (revalidatiecentra) als B2C (mensen met een dwarslaesie).

Na 1 jaar lang het ontwikkelde programma Fit for Life te hebben uitgerold, toont de doelgroep haar waardering niet alleen emotioneel (veel positieve kritieken), maar ook functioneel. Zo laten relevante sales indexen een significant positieve ontwikkeling zien, behaalde de Fit for Life webserie met ambassadeur Annemarie Postma in de hoofdrol meer dan 40.000 views en is het aantal aanmeldingen voor de Fit for Life workshops en de newsflash hoog.

Coloplast employee journey

Naast onze rol in deze successen met Fit for Life, ondersteunden we Coloplast ook bij een intern strategie verankeringstraject. We identificeerden en versterkten de belangrijkste interne touchpoints en optimaliseerden daarmee de employee journey. Een belangrijke stap die de medewerkers van Coloplast in staat stelt haar corporate identiteit nog sterker naar buiten te kunnen uitdragen. Een identiteit die Coloplast heeft gebracht tot de marktleider die ze nu is en die de basis vormt van de innovatieve programma’s die zij met Fit for Life aan durft.

2Basics is zeer trots dat Coloplast dit programma nog een vol jaar in samenwerking met ons wilt uitbouwen. Senior Market Manager Roy ten Tije: “Het mooie in de samenwerking met 2Basics is dat strategie en operatie hand-in-hand gaan. Er wordt niet alleen gesproken, er wordt ook geleverd. Wij worden als organisatie goed ondersteund met denk- en menskracht vanuit 2Basics. Zo kunnen wij nog beter de doelen bereiken die wij onszelf gesteld hebben!”

Bekijk meer news en blogs

Typ en druk op Enter om te zoeken