fbpx
Terug naar News         |  

05-09-2017  |  Angela Hof

ACTIVATIE CZ TILBURG TEN MILES GROOT SUCCES

Voor het tweede jaar op rij heeft 2Basics de activatie van titelsponsor CZ voor de CZ Tilburg Ten Miles verzorgd. Tijdens het evenement verwelkomde een team van enthousiaste hosts duizenden lopers en toeschouwers op het NS-station van Tilburg.

Tijdens een prachtige zonnige dag hebben we de doelgroepen op een sympathieke en ludieke manier bereikt op verschillende touchpoints. Een oranje loper en route gemarkeerd door honderden ballonnen begeleidden de lopers en toeschouwers richting het start- en finishgebied. Hosts stonden paraat om vragen te beantwoorden en iedereen te voorzien van een Nooizer met daarop een plattegrond. Bezoekers van het evenement gingen massaal op de foto met het CZ fotodoek.

Middels een social activatie konden mensen vooraf aangeven op Facebook wie van de lopers zij wilden aanmoedigen. De honderden namen die hierbij werden genoemd zijn allemaal op het parcours geschreven met stoepkrijt. Lopers werden daarnaast op het parcours verrast door een DJ die met opzwepende beats de hardlopers een steuntje in de rug gaf.

Bekijk meer news en blogs

Typ en druk op Enter om te zoeken