fbpx
Terug naar News         |  

22-06-2017  |  Rianne Schenk

NIJHA VERLENGT SAMENWERKING 2BASICS

Nijha, inrichter en ontwerper van totaaloplossingen in de markt van sport, bewegingsonderwijs en recreatieve tijdsbesteding, heeft haar samenwerking met ons verlengd. Afgelopen jaar ondersteunden wij Nijha als marketingpartner op diverse projecten, waaronder de introductie van de urban sportlijn en het in de markt zetten van de SportContrainer. Het komende jaar zullen deze introducties worden uitgebouwd en versterkt vanuit het DNA van Nijha: de inzet van creativiteit, expertise en innovatie ter verhoging van beweegplezier voor jong en oud.

Zo zal Nijha onder andere aanwezig zijn op de Urban Sports Week in Amsterdam, waar duizenden bezoekers hun urban uitdaging bij Nijha kunnen vinden en aangaan.

Ruben Houkes ziet de verlenging van de samenwerking als erkenning voor een constructief eerste jaar marketingpartnerschap: “Nijha is al 90 jaar actief rondom beweegruimtes. Het is een zeer innovatieve club, met grote ambities en een sterke basis die ambities te halen. Wij zijn verheugd om op de ingeslagen weg te kunnen voortborduren, en een bijdrage te kunnen blijven leveren op merk- en productniveau.”

Bekijk meer news en blogs

Typ en druk op Enter om te zoeken