fbpx
Terug naar News         |  

14-05-2018  |  2Basics

STAGE 2BASICS: ESPORTS MARKETINGTOPPER GEZOCHT MET LIEFDE VOOR SPORT

Voor de stageperiode september 2018 – januari 2019 zoeken wij een hands on esports marketing topper

Over 2Basics: Wij zijn er voor merken en maatschappij. Ons ultieme doel is merken sterker te maken, omzet te laten groeien en tegelijkertijd een legacy na te laten. Wij winnen de harten van mensen en bouwen zo waardevolle & duurzame relaties tussen doelgroepen en merken. Dit doen we onder andere via esports, vanuit een marketingbril benutten wij dit fenomeen als sterk touchpoint voor merken om millennials aan zich te binden. Wij ontwikkelen voor (internationale) merken strategieën, concepten en activaties in esports. We bezoeken veel events in binnen- en buitenland, houden de wereldwijde trends in de gaten en publiceren hierover.

Stage-opdracht: We werken voor een breed scala aan merken. Als stagiair ben je onderdeel van ons team met gedreven marketeers die nooit opgeven. Je denkt, loopt en werkt mee op uiteenlopende campagnes die wij voor klanten op het gebied van esports verzorgen. Zoals:

  • Sanquin zoekt een grote nieuwe pool van met name jonge mannen als bloeddonor. Je helpt mee in uitvoering van onze esports-activatie om via gaming die doelgroep te vinden en binden. Een innovatieve en unieke opdracht met internationale potentie.
  • Incentro is een snelgroeiend IT-bedrijf met een sterke eigen cultuur. Je helpt mee in uitvoering van ons activatie programma om via gaming nieuwe IT-toppers te werven die passen bij Incentro.
  • KNMV (Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging) is als eerste Nederlandse sportbond in esports gestapt. Je helpt mee om van het Dutch eMotoGP Team een succes te maken.

… En nog een aantal speciale klanten waar we op dit moment nog even niets los over kunnen laten…

Profiel stagiair(e): Voor deze opdracht zoeken we een 3e-jaars student. Wij zoeken naar een marketinggek, die houdt van Sharp, Kotler of Sinec. Maar die ook esports door de aderen heeft lopen, die snapt wat het belang van Twitch is, zonder problemen door verschillende populaire games kan lopen, weet welk esports team op dit moment hot is, welk esports event onmisbaar is en die deze wereld door een marketingbril kan bekijken en versterken.

Good to know: 2Basics is opgericht door topsporters. Dus willen wij winnen, beter zijn dan gisteren. Wij zijn direct en als team zeer hecht. Natuurlijk is een stage onkostenvergoeding mogelijk.

Brieven worden snel in behandeling genomen, dus meer kans bij een vroege sollicitatie. Wij houden ervan verrast te worden. Voor meer informatie over 2Basics en haar klanten, kijk op www.2basics.nl.

Solliciteren: Stuur je sollicitatiebrief en CV zo snel mogelijk naar Soo Jin de Fraiture: info@2basics.nl of bel voor meer informatie met Kevin Loos: 023-5400200. Deadline sollicitatie 31 mei

Bekijk meer news en blogs

Typ en druk op Enter om te zoeken