fbpx
Terug naar News         |  

17-05-2018  |  2Basics

ACTIVATIE SIMPEL.NL EEN FAMILIE SPEKTAKEL

Sinds 2016 activeert 2Basics het sponsorschap van Simpel.nl in korfbal, een echte familiesport. Om het familiaire karakter van de sport te eren, organiseerde 2Basics dit seizoen namens Simpel de zoektocht naar ‘De Leukste Korfbal Familie van Nederland’. Alle korfbalfamilies in Nederland werden opgeroepen deel te nemen aan deze ludieke en sympathieke strijd, met honderden reacties tot gevolg. Aan de hand van Simpel ambassadeur en korfbal international Mick Snel zijn eigen familie, werden alle families langs de meetlat gelegd.

Na maanden van voorbereiding vond op zondag 29 april 2018 de apotheose plaats: een echte Familie Clash tussen de twee finalisten, met ambassadeurs Mick Snel en Jet Hendriks als teamcaptain. Na een zeer sportieve en gezellige middag werd Familie van Essen tot winnaar gekroond, ten koste van Familie van As. Beide families werden vervolgens door Simpel uitgenodigd als speciale gasten tijdens het EK Korfbal in Nederland later dit jaar.

Met de Familie Clash rondden we de zeer succesvolle activatie voor Simpel feestelijk af. Leidend tot waardering en positieve reacties vanuit korfbalclubs, korfballeden en supporters uit het hele land naar hun eigen unieke korfbalfamilies én naar deze actie van Simpel, zoals we voor ogen hadden.

Bekijk meer news en blogs

Typ en druk op Enter om te zoeken