fbpx
Terug naar News         |  

18-01-2021  |  2Basics

FRIEDA JURYLID ESPRIX AWARD

Onze managing director, Frieda Ulsamer de Waard, is dit jaar jurylid van de Esprix Awards. Esprix is dé vakprijs voor creativiteit met aantoonbaar resultaat.
Kenmerkend aan de Esprix is dat het resultaat net zo zwaar wordt beoordeeld als het creatieve idee.

Een paar vragen aan Frieda over deze bijzondere rol:

”Na vele Esprix cases te hebben ingezonden (en gewonnen) wil ik ook graag een andere bijdrage leveren aan de Esprix en ben ik blij jurylid te mogen zijn in de categorie: Business to consumer.”


Waarom zit jij in de jury van de Espix, denk je?
”Door mijn jarenlange ervaring met merken bij verschillende reclamebureaus en de winst van meerdere Esprix prijzen kan ik een relevante bijdrage leveren in de jurering van cases.
Daarnaast heb ik mijn blik verbreed door mijn werk binnen 2Basics, wat weer interessant kan zijn voor de beoordeling van cases”.

Wat verwacht je van het juryschap?
”Het zien van mooie en bijzondere cases die impact hebben gemaakt. Maar ook de gesprekken met vakgenoten en de inspiratie die je daar weer uithaalt, daar kijk ik naar uit. Verder hoop ik een diversiteit aan cases te zien die elke marketeer blij maken”.

Wat hoop je zeker terug te zien in de cases?
”Welke rol merken spelen in de maatschappij en hoe merken dit onderdeel maken of hebben gemaakt van hun marketing communicatie. Los van de criteria waarop de cases worden ingevuld heeft de maatschappelijke impact mijn persoonlijke aandacht. Elke case hoe klein of groot kan daar een belangrijke rol bij spelen”.

Typ en druk op Enter om te zoeken