fbpx
Terug naar News         |  

17-07-2018  |  Rianne Schenk

EY VRAAGT BAANBREKEND WERK VAN 2BASICS

Zoals ook in veel andere branches het geval is, zal accountancy er op afzienbare termijn behoorlijk anders uitzien. Veel van het werk wordt door automatisering overgenomen of gefaciliteerd, de focus verschuift naar real time data, data analyse en advies over het runnen van een organisatie/bedrijf, vanuit die data. En daarmee zal de focus in benodigde competenties van medewerkers ook verschuiven, van hoofdzakelijk economisch naar economisch én IT-gericht.

EY heeft ons om die reden gevraagd om nieuwe mogelijke baanbrekende routes te bedenken om het merk te activeren in nieuwe werelden. Waarmee een bijdrage wordt geleverd aan de instroom van potentiële nieuwe medewerkers en aan medewerkersbehoud. Rekening houdend met de mogelijkheden van EY haar lange traditie als sponsor in sport en haar status als innovatieve dienstverlener.

2Basics verzorgt met dat doel voor EY een 0-meting onder huidige en potentiële medewerkers. De basis waarop wij vervolgens deze zomer een strategie zullen ontwikkelen.

Bekijk meer news en blogs

Typ en druk op Enter om te zoeken