fbpx
Terug naar News         |  

10-06-2019  |  2Basics

2BASICS VIERT WORLD BLOOD DONOR DAY OP TWEE CONTINENTEN (14 JUNI)

Vrijdag 14 juni vieren we World Blood Donor Day. In 2004 werd deze dag in het leven geroepen door de World Health Organization (WHO) om bewustwording te creëren voor het belang van het geven van bloed, de veiligheid van bloedproducten. Maar ook om bloeddonoren over de hele wereld te bedanken. 2Basics begeleidt deze week zowel de Nederlandse campagne van Sanquin, als de start van het partnership tussen de Blood Centers of America (BCA) en Team Liquid.

Sinds vorig jaar zijn wij door ons werk voor Sanquin ondergedompeld in de wereld van bloeddonatie. Naast het bijzondere partnership met Riot Games, helpen wij Sanquin ook in de communicatie rondom deze editie van World Blood Donor Day. Want naast het bedanken van de huidige 320.000 Nederlandse bloeddonoren is Sanquin op zoek naar nieuwe donoren.

In samenwerking met Radio538 en verschillende influencers voeren we in de week van 10-16 juni campagne onder de noemer BLOEDGABBERS! Want in Nederland zijn we er samen verantwoordelijk voor dat er altijd genoeg bloed is om mensen in nood te helpen.

Waar bloed de grens niet over mag, doen wij dat als bureau wel. Tijdens World Blood Donor Day staat de lancering van het partnership tussen BCA, verantwoordelijk voor 40% van de Amerikaanse bloedvoorziening, en Team Liquid op het programma. Op 14 juni lees je hier meer over.

Deze week zullen we via onze social media kanalen verslag doen van de Nederlandse campagne. In de Verenigde Staten is collega Kim aanwezig om de lancering van dit bijzondere partnership te begeleiden. Ook hierover vind je komende week alles terug via onze socials.

Typ en druk op Enter om te zoeken