fbpx
Terug naar News         |  

22-02-2017  |  Rianne Schenk

2BASICS VASTE MARKETINGPARTNER VAN INFOTHEEK

Infotheek Groep bv. heeft ons gevraagd om in 2017 hun vaste marketingpartner te worden. In deze rol zullen wij het IT-bedrijf dit jaar verder begeleiden en ondersteunen bij de activatie van al hun sportsponsorships en overige marketing vraagstukken. Deze verdieping van onze relatie geeft blijk van zeer groot vertrouwen en van tevredenheid over de resultaten die tot dusver zijn gerealiseerd.

Wij ondersteunen Infotheek dit jaar bij het activeren van hun sponsorship met FC Utrecht, het sponsorship met Brandsfit, hun sponsorship van Schooljudo en bij het positioneren van de door Infotheek opgezette stichting IT4Kids.

Sponsorships die allemaal startten vanuit een maatschappelijke betrokkenheid en juist zo sterk zijn omdat ze tegelijkertijd direct van meerwaarde zijn op het behalen van de marketing- en salesdoelstellingen van Infotheek. Wij zetten ons dit jaar met heel veel energie in om deze sponsorships in- en extern nog sterker neer te zetten en tot hun volledige potentieel te laten uitgroeien.

Bekijk meer news en blogs

Typ en druk op Enter om te zoeken