fbpx
Terug naar News         |  

08-04-2019  |  2Basics

2BASICS SAMEN MET SANQUIN EN RIOT GAMES OP RECORDJACHT!

Kan een samenwerking die leidt tot duizenden nieuwe jonge bloeddonoren zonder vervolg blijven? Nee! Dat dachten wij, samen met Sanquin en Riot Games, ook.

Daarom verlengden we het partnership tussen de twee partijen, met het oog op de LEC Spring Finals die 13 en 14 april in Rotterdam Ahoy plaatsvinden. Tijdens dit grootschalige evenement zullen zo’n 15.000 toeschouwers aanwezig zijn, en miljoenen gamers online kijken.

Sanquin gaat samen met gamers voor het wereldrecord bloedgroep-bepalen tijdens het Europese kampioenschap League of Legends.  Om in contact te komen met mogelijk donors van morgen, gaat Sanquin een challenge aan met de gamers die in het weekend van 13 en 15 april bij het finale weekend van League of Legends aanwezig zijn. Sanquin bepaald gratis de bloedgroep van de gamers en wil daarmee een wereldrecord ‘bloedgroep bepalen’ vestigen.

De meeste jongvolwassenen hebben geen flauw idee wat hun bloedgroep is, wat voor Sanquin aanleiding is om deze challenge te organiseren 

Daarnaast motiveren we gamers uiteraard ook om daadwerkelijk bloeddonor te worden. Mensen die zich via www.myfirstblood.nl aanmelden als donor ontvangen na de keuringsafspraak bij Sanquin de League of Legends Champion Vladimir.

Klik hier voor het volledige persbericht

Typ en druk op Enter om te zoeken