fbpx
Terug naar News         |  

24-05-2018  |  2Basics

CZ BETREKT 16.000 TILBURGSE KINDEREN BIJ CZ TILBURG TEN MILES  

Al drie jaar op rij is zorgverzekeraar CZ titelsponsor van de CZ Tilburg Ten Miles. Als Tilburgs bedrijf wil het met dit sponsorschap vooral de betrokkenheid bij de stad tonen. Om ook echt een bijdrage te leveren, wordt voorafgaand aan het evenement aandacht besteedt aan diverse doelgroepen in Tilburg en omgeving. Eén daarvan is de Tilburgse jeugd.

Naast de traditionele 10 Miles sponsort CZ namelijk ook opnieuw de CZ Family Run, de afstand van 1 Engelse Mile. Elke basisschool in Tilburg ontvangt in mei een pakket met daarin materialen om meedoen aan één van de afstanden van de CZ Tilburg Ten Miles voor kinderen leuk en laagdrempelig te maken. Er zijn spellen voor de gymles, op het schoolplein én in de buurt om hardlopen te oefenen. Er zijn materialen om anderen aan te moedigen tijdens het evenement. Én CZ geeft ieder basisschoolkind € 3,= korting op het inschrijfgeld  bij inschrijving van 4 t/m 30 juni.

Ook dit jaar is ontwikkeling, creatie en uitvoering van het lespakket door 2Basics gedaan. Tijdens het evenement zorgen we daarnaast ook weer voor de zichtbaarheid van CZ, door hardlopers en toeschouwers op een laagdrempelige en sympathieke manier op diverse touchpoints te bereiken.

Bekijk meer news en blogs

Typ en druk op Enter om te zoeken