fbpx
Terug naar Cases         |  

PEPSICO (MOUNTAIN DEW)

Vraag

Help Mountain Dew aan optimaal bereik van en deelname aan de Nederlandse uitrol van de Mountain Dew Game Fuel League campagne.

Aanpak

In haar Europese Campagne geeft Mountain Dew amateur-gamers in het spel Rocket League de kans zich te bewijzen op een professioneel podium.

Voor een gegarandeerd bereik van deze online activatie sloten wij een partnership met Power Unlimited en de Nederlandse Game Fuel League. Met een maandelijks bereik van 750.000 unieke bezoekers één van de grootste platforms voor gamers in Nederland. En zorgden we dat de uitnodiging voor amateurteams deel te nemen via alle haarvaten van de Rocket League community werd verspreid.

Ook verplaatsten we de finale van de Game Fuel League naar een offline omgeving; de Esports Game Arena in Alphen a/d Rijn. Niet alleen ter verhoging van de beleving; je bewijzen op een professioneel podium vraagt ook om omgang met de druk als je midden in de spotlights staat met vele ogen op je gericht. Op uitnodiging verzorgde Jos van Meurs, wereldkampioen Rocket League en held van de community, de prijsuitreiking.

Team PU: Road to Mountain Dew Gamefuel League

Resultaat

..
..
..
..
..

Bekijk meer werk

Typ en druk op Enter om te zoeken